Music

Ariana Grande shinet erop los in nieuwe video '7 Rings'

foto: YouTube: ArianaGrandeVevo
  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande shinet erop los in nieuwe video '7 Rings'

Ariana Grande is behoorlijk lekker aan het gaan. Ze is een van de headliners van het grote muziekfestival Coachella en Billboard riep haar uit tot Woman Of The Year van 2018. Haar single Thank U, Next brak eind vorig jaar na de release gelijk het internet en nu dropt de zangeres weer een nieuwe clip. 7 Rings is haar nieuwste track en de video is lekker in girly Ariana-style: veel roze, veel glitter en een flinke girlsquad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vriendschapsringen

De track is na Thank U, Next en Imagine het derde nummer van een nieuw album dat we waarschijnlijk ergens dit jaar kunnen verwachten. Met de zeven ringen waar ze over zingt, verwijst Ariana naar de vriendschapsringen die ze met zes vriendinnen kocht in New York. Bijna al deze vriendinnen schreven ook mee aan het nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

favourite things

Stukjes van het nummer komen je misschien bekend voor. Ariana samplede namelijk het liedje My Favourite Things uit de filmklassieker The Sound Of Music uit 1965. Ze geeft het een moderne twist en zingt over champagneflessen, diamanten ringen en nepwimpers.

"My wrist, stop watchin', my neck is flossin', make big deposits, my gloss is poppin. You like my hair? Gee, thanks, just bought it. I see it, I like it, I want it, I got it."

Ariana in Nederland

Ariana Grande zal dit jaar ook in Nederland haar zangkunsten laten horen. Ze trekt met haar Sweetener World Tour door Europa en zal op 23 augustus optreden in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie