Up 2 Date

Coachella maakt line up bekend: Ariana Grande headliner

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Coachella maakt line up bekend: Ariana Grande headliner

Ariana Grande is dit jaar een van de hoofdacts op het populaire muziekfestival Coachella. Hiermee volgt ze onder andere Beyoncé en Lady Gaga op en hoort ze bij de kleine groep vrouwelijke artiesten die als headliner geboekt zijn

LINE-UP

Dat Coachella echte wereldacts boekt uit elk muzikaal genre, maakt deze line-up wel duidelijk. Naast Ariana Grande mogen ook Childish Gambino en Tame Impala het podium van het festival betreden als headliners. Op Coachella zijn de meest uiteenlopende muziekstijlen te horen zoals rock, pop, indie, hiphop en dance. Het festival vindt plaatst op 12 tot en met zondag 21 april 2019 en de kaartverkoop start morgen om 20:00.

Groot feest

Het zesdaagse festival dat plaatsvindt in de woestijn van Ohio was voorgaande edities altijd een groot feest. Zo schreef Beyoncé vorig jaar geschiedenis met haar indrukwekkende show en toverde ze Coachella om in Beychella. Dat het festival wereldwijd ongekend populair is, blijkt wel uit het feit dat de kaartjes vorig jaar binnen 40 minuten uitverkocht waren. De veren, korte broekjes en feestende festivalgangers, je wordt er mee doodgegooid op Instagram. En niet te vergeten het gigantische reuzenrad dat bijna net zo hoog is als de London Eye!

Aftermovie

Om een impressie te krijgen van het festival, kun je de aftermovie van de vorige editie bekijken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie