Music

Stepherd & Skinto droppen nieuw album 'Het Spijt Me'

  1. Newschevron right
  2. Stepherd & Skinto droppen nieuw album 'Het Spijt Me'

Waar Stepherd & Skinto komen, is er feest. Ook vanochtend in de studio bij FunX Start waren de twee rappers één en al vrolijkheid. Ze hebben ook genoeg reden voor een feestje want vandaag is hun nieuwe album 'Het Spijt Me' uitgekomen. Een album over feestjes maar ook met een persoonlijke inslag.

"Eerst heette het album 'Can't Stop The Fissa' en het is veranderd naar 'Het Spijt Me' want het werd iets te real."

stoerdoenerij

De eerste single van hun album heet 'Bel Mezelf' en niemand minder dan FunX Music Award-winnaar Jayh staat op die track. Bij Fernando legde ze uit waar hij over gaat. "Eigenlijk is het gewoon stoerdoenerij. En Jayh staat er ook nog op als platinum-artiest, dus dat is nog meer stoer doen."

spijt

De jongens hebben genoeg gedaan om spijt van te hebben. Vorig jaar dachten ze namelijk al dat het album af was. In gedachten waren de euro's al binnen en dus zijn ze toen elke dag gaan partyen.

Stepherd: "Ik zou naar de verjaardag gaan van een meisje dat ik leuk vond maar ik besloot om van tevoren de studio in te gaan met Skinto. Eindstand kwam ik om drie uur 's nachts helemaal lam aan. Dat vond ze niet zo leuk."

Ster advertentie
Ster advertentie