Music

The Weeknd is terug als hartenbreker met nieuwe single 'Heartless'

foto: The Weeknd
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd is terug als hartenbreker met nieuwe single 'Heartless'

The Weeknd is ready voor een nieuw hoofdstuk. Of zoals hij zelf zegt in zijn comeback op Instagram: "een nieuw 'brain melting' psychotisch hoofdstuk!" Zijn nieuwe single Heartless is daar het begin van. De track is The Weeknds eerste solorelease sinds de EP My Dear Melancholy van vorig jaar en brengt je precies de sound die je van de Canadese artiest gewend bent.

Harteloos

Op de r&b-track Heartless hoor je The Weeknd zingen over voor hem bekende onderwerpen: vrouwen, drugs, feesten en het gebrek aan liefde. Toch lijkt de Canadese artiest klaar te zijn met die lifestyle. Zo zingt hij:

"All this money and this pain got me heartless,
Low life for life 'cause I'm heartless.
Said I'm heartless,
Tryna be a better man, but I'm heartless."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog een track

In een nieuwe Mercedes-Benz-reclame was eerder deze week al een andere nieuwe track van The Weeknd te horen, Blinding Lights genaamd. Dat nummer - met duidelijke 80's-vibes - is nog niet officieel uitgebracht, maar is op YouTube (voorlopig) wel te beluisteren.

Nieuw album

Verwacht wordt dat de nieuwe singles terechtkomen op het langverwachte nieuwe album van The Weeknd, dat de opvolger moet worden van het awardwinnende Starboy uit 2016. Dat nieuwe project kondigt de artiest al een tijdje aan en met het droppen van deze nieuwe single kan het niet lang meer duren. Volgens zijn tweet van een jaar geleden wordt het in ieder geval een van de grootste hoofdstukken tot nu toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geverifiee
Ster advertentie
Ster advertentie