Entertainment

The Weeknd compleet onherkenbaar als Joker in perfecte Halloweenoutfit

foto: Twitter: The Weeknd
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd compleet onherkenbaar als Joker in perfecte Halloweenoutfit

Wanneer je niet kan ontdekken wie er achter het kostuum zit, weet je dat de Halloweenlook geslaagd is. Dat geldt zeker voor The Weekend. Hij ging verkleed als The Joker - een populaire look dit jaar - en nailed it met zijn Jack Nicholson-look uit 1989. Fans zijn enthousiast over zijn outfit, maar ook ongeduldig. Ze kunnen namelijk niet wachten op zijn aangekondigde nieuwe album: "Ik vind het geweldig! Maar een album zou nog geweldiger zijn, dankje."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er waren meer celebs die alles uit de kast trokken tijdens het verkleedfeestje. Check hier een paar van de beste Halloweenlooks.

Heidi Klum

Heidi Klum bewees zich ook dit jaar weer als ultieme koningin van de Halloweenkostuums. Samen met haar man Tom Kaulitz verscheen ze op haar eigen feestje in een enge en buitenaardse look die rechtstreeks uit een sci-fi film lijkt te komen. Heidi en haar team hebben dan ook behoorlijk wat tijd gestoken in de voorbereiding: de transformatie duurde maar liefst 13(!) uur. Op haar Instagram kun je zien hoe de look tot stand is gekomen.

Tyga

Met populaire films als The Joker en It zijn clowns dit jaar populairder (en enger) dan ooit. Tyga koos voor een andere clown. Hij ging verkleed als Ronald McDonald. "Wanneer ze zegt dat je moet stoppen met je gedragen als een clown."

Cardi B

Cardi B liet eerder op Instagam al een sexy zusteroutfit zien, maar haar beste look bewaarde ze tot 31 oktober. De rapper verkleedde zich als DC-Comics personage Poison Ivy met héél weinig kleren en héél lang haar.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian ging voor een Disneythema. Ze kroop in de huid van Cruella deVil met dochtetje True als een van haar dalmatiërs.

LeBron James

Basketballer LeBron James vierde Halloween dit jaar als Edward Scissorhands, het personage dat Johnny Depp speelde in de gelijknamige film uit 1991.

Jhené Aiko

Jhené Aiko is duidelijk een grote fan van het verkleedfeestje, want de zangeres ging voor meerdere outfits. Zo ging ze onder andere verkleed als Ash uit Pokémon en The Joker.

Big Sean

Big Sean liet zijn inner superhero naar boven komen in een zwart Spiderman-kostuum.

Janelle Monáe

Janelle Monáe zorgde voor een kleine mindfuck met haar outfit van een onthoofde bruid.

Ster advertentie
Ster advertentie