Entertainment

Social Talk: Ciara en man verkleden zich als Bey & Jay

foto: Instagram: Ciara
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Ciara en man verkleden zich als Bey & Jay

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Ciara als beyoncé

Het lijkt wel alsof de halloweenoutfits van celebrities elk jaar indrukwekkender worden. Dit jaar heeft Ciara flink haar best gedaan. Samen met haar man Russel is ze verkleed gegaan als The Carters uit de clip van APESH*T.

Rihanna is tante

Rihanna is deze week tante geworden van een neefje! Het baby'tje heeft de naam Justus Joshua Dabis gekregen. Ze belooft hem alvast dat ze hem flink gaat verwennen met speelgoed.

Nieuwe samenwerking?

Hella Cash Season is coming! Dat laten zowel Josylvio als Ashafar weten op Insta. Ze plaatsten allebei de foto waarbij ze samen in de studio staan. We kunnen waarschijnlijk dus een mooie samenwerking van hen verwachten.

Ronnie en Nori

Ronnie Flex laat op Twitter nog eens zien hoe blij en trots hij is met zijn schattige dochter Nori. "Niemand kan niks doen dushi", schrijft hij bij een foto waar de twee gezellig op de bank zitten. Cute!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Best geklede man

Yung Felix liep deze week helaas een MTV EMA Award mis, maar hij maakt nog wel kans om een andere bijzondere prijs te winnen. Hij is door Esquire namelijk genomineerd voor Best Geklede Man Van 2019!

Ster advertentie
Ster advertentie