Music

Ronnie Flex: "Ik ben ook bezig met een eigen label"

foto: YouTube CONVO Talkshow
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex: "Ik ben ook bezig met een eigen label"

Afgelopen zaterdag brak Ronnie Flex met zijn band de AFAS Live! af tijdens Encore 5 Year Anniversary. Hij schoof in hetzelfde gebouw ook meteen aan bij de talkshow CONVO van Défano Holwijn en Armin Shah, om te praten over zijn trap-EP en over hoe hij 2018 gaat slopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

trapmuziek

Ronnie Flex luisterde vroeger al naar trapmuziek, van Soulja Boy tot Plies. Na de periode van Chief Keef 'voelde hij trap even niet meer'. Tegenwoordig is er een hele nieuwe wave met artiesten als Lil Pump en Lil Uzi Vert. De rapper uit Capelle heeft hierdoor weer energie gekregen om zelf trapmuziek te maken. "Toen had ik zoveel domme traptunes liggen en dacht ik: ik wil er iets mee gaan doen", legt Ronnie Flex uit. "De eerste single wordt volgende week geclipt en die komt ook meteen uit". Het hele project kan dit jaar dus nog droppen!

featurings

Op de trap EP staan featurings met Leafs, Bokoesam en Jacin Trill. Ronnie kon het niet laten om nog één artiest aan de lijst toe te voegen: Jiri van ANBU Gang. "Dit zijn de boys die ik het dopeste vind in de game. Ze doen me een beetje denken aan mezelf in mijn jongere tijden". Voor zijn trap EP heeft de artiest zich laten inspireren door artiesten als Lil Pump, Lil Uzi Vert en Kodak Black. De vibe van hun muziek is terug te horen op de plaat.

eigen label?

Na de EP, die mogelijk ergens dit jaar nog zal droppen, is de rapper niet van plan om stil te gaan zitten. "Ik ben al bezig aan een derde album", verklapt Ronnie Flex. "Ik zou ook gewoon een tourtje willen opzetten met trapmuziek, om helemaal dom te gaan!" Maar dat is nog niet alles. "Ik ben ook bezig met een eigen label", geeft de artiest uit Capelle prijs. "Ik denk dat het de juiste tijd is voor mij om dat te doen". Eén ding is in ieder geval zeker: Ronnie Flex gaat nóg harder in 2018!

Ster advertentie
Ster advertentie