Music

Chivv verrast met 'Ewa Ewa' en is trending op YouTube

  1. Newschevron right
  2. Chivv verrast met 'Ewa Ewa' en is trending op YouTube

Het is niet zo lang geleden dat Chivv aankondigde verder te gaan als een onafhankelijke artiest. Dus niet meer onder een label, maar echt alles zelf doen. Hoewel het niet de makkelijkste keuze is geweest, is de rapper nu keihard teruggekomen met het nummer Ewa Ewa in combinatie met Expose The Game. Het nummer en de video maken zo'n indruk dat het momenteel op #4 in trending op YouTube staat!

Opvallend is trouwens dat hij de video wel via het label TopNotch heeft uitgebracht.

belangrijke hints

In het begin van de videoclip word je gewezen op een aantal belangrijke dingen: 'Kijk deze video helemaal af voordat je oordeelt...' en 'Facts > fiction'. Ewa Ewa is een clubnummer met veel herhalingen die blijven hangen. Het beginstukje van de video, is niks anders dan wat je bij zo'n track gewend bent: vette auto's, leuk decor en lekkere wijven, waaronder Lena van Ex On The Beach.

"Het plan was om jullie mensen te wijzen dat de internet bedriegt en dat de industrie kan fokken met je brain, want spit ik real shit, dan kan ik minder bereiken. Radio draait het niet, want ze kijken liever naar cijfers."

realtalk

Ergens halverwege verrast Chivv je compleet. Het beeld wordt zwart en er begint letterlijk een ander nummer, genaamd Expose The Game. Het decor wordt afgebouwd en Chivv blijft staan, terwijl hij realtalk spit. "Nu, independent en m'n views gaan omlaag. OMG, wat moet ik doen? Misschien sign ik voor die deal nog vandaag, straks ben ik niet meer beroemd."

Armoo

Ook Armoo is te zien in deze videoclip. Niet de echte, maar wel eentje die hem moet voorstellen. Hij zit geblinddoekt op een stoel. Praten kan hij ook niet. Chivv loopt om hem heen en rapt onder andere: "Al die niggas worden famous binnen twee weken, als je vraagt om welke track het gaat, dan is er geen eentje."

viraaltje

Al met al is de nieuwe release van Chivv bedoeld om je aan het denken te zetten. En hoewel hij misschien dacht dat het niet viraal zou gaan, is dat wel het geval!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie