Music

Nicki Minaj bevestigt samenwerking met Adele

foto: YouTube: Nicki Minaj
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj bevestigt samenwerking met Adele

Er komt binnenkort mogelijk een hele bijzondere samenwerking aan, namelijk tussen Adele en Nicki Minaj! Dat heeft de Chun Li-rapper laten weten aan Entertainment Online.

Geheim

Entertainment Online-verslaggever Keltie Knight sprak Nicki Minaj op de lancering van haar nieuwe modelijn Fendi Prints on. Daar bevestigde de artiest de geruchten over een track met Adele. "Maar Adele heeft me laten zweren dat ik het geheim zou houden en niemand mag vertellen dat ik met haar samenwerk", voegde ze daaraan toe.

Minaj is heel enthousiast over de featuring, maar gaf er verder weinig details over weg. Wel liet ze weten dat het heel "epic" wordt. Mogelijk komt de track te staan op een nieuw album van Adele, waar ze al maanden op hint.

Fans

Helemaal als een verrassing komt de samenwerking niet. Adele is al jaren fan van Nicki Minaj - en andersom ook. Eerder dit jaar rapte de Britse zangeres nog de verse van Minaj van Monster tijdens een feestje in Los Angeles. In 2016 deed ze dit ook al, toen bij Carpool Karaoke van James Corden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie