Naar homepage
Music

Ronnie Flex werkt aan nieuwe muziek met Broederliefde en Anouk

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex werkt aan nieuwe muziek met Broederliefde en Anouk

Ronnie Flex was vorige week de eerste DiXte van het jaar met zijn nieuwe nummer Energie! Op deze track werkt de FunX-artiest samen met Frenna van SFB. Energie staat op nummer één in de hitlijsten en de clip heeft al ruim 1 miljoen views op Youtube. In een interview vertelt Ronnie over zijn tour, nieuwe album en aankomende samenwerkingen.

Band

Aan RTL-Boulevard vertelt Ronnie dat hij verrast is dat Energie zo snel een nummer één hit is geworden. Binnenkort gaat hij touren met een live band.

"De repetities met de band klinken super leuk. Het brengt de muziek echt naar een nieuw level. Normaal zijn al mijn shows opgebouwd op het explosieve gedeelte. Op springen. En nu is het echt gewoon live muziek."

Ronnie begint zijn tour op het Noorderslag Festival, waar hij vorig jaar uitgefloten werd omdat hij de Popprijs gewonnen had. Dit jaar wil hij een revanche.

"Het is gewoon jammer dat mensen zo reageerden dat wij gewonnen hadden. Maar wat ik nu probeer te doen is het tegendeel bewijzen. Nu kom ik met een band. En ik weet zeker dat de mensen die het vorig mijn muziek ontoegankelijk vonden, het dit jaar wel toegankelijk zullen vinden. Hopen dat ze niet weglopen, maar als ze dat wel doen dan is het een reden om volgend jaar met violen te komen."

Nieuwe muziek

Ronnie werkt momenteel aan een nieuw album waarvoor hij met verschillende mensen samenwerkt. Eén daarvan is natuurlijk Frenna, ook Lil Kleine komt op zijn album terug en volgens Ronnie komt er ook "zeer zeker een samenwerking met Broederliefde". Maar er is nog een verrassende samenwerking, namelijk samen met zangeres Anouk.

Ster advertentie
Ster advertentie