Music

IMMO en K-Liber4Life supporten FunX met download

  1. Newschevron right
  2. IMMO en K-Liber4Life supporten FunX met download
De Antilliaanse rapgroepen IMMO en K-Liber4life luiden het weekend in met de videoclip van 'Meer Dan 1 Fles (No Tin Kwentie Stop)'. Als support voor FunX, hebben ze een speciale remix gemaakt die ze gratis ter download aanbieden via de FunX App. Heb jij de App nog niet? Download 'm dan hier!


Beide groepen steunen FunX in de strijd en bevestigen dat nogmaals met de titel 'No Tin Kwenti Stop' (we gaan niet stoppen). "FunX is de eerste radiozender in Nederland die K-liber draait. Met Funx zijn we groot geworden. Welke radio zender kende K-liber voor viben? Alleen Funx." Teddo Juice denkt zelf dat Hilversum bang is voor Funx. "Door Funx te stoppen kunnen hun hoofden boven water blijven. We hebben geen andere zender waar we naar luisteren. En wij zijn niet de enige!"

IMMO en K-Liber scoorden twee jaar geleden al samen een hit met 'Billeshake'. De track was destijds niet te missen in de clubs op Aruba, Curaçao en in Suriname. Lukt het ze weer met de nieuwe single Meer Dan 1 Fles?

Het heeft even geduurd voordat de track uitkwam, doordat Pugistix naar Curaçao verhuisde. Hierdoor kwam de productie even op een laag pitje te liggen. Uiteindelijk heeft producer Don Milo de groepen een handje geholpen met de afronding van de productie. Samen met Ganja-inc en Syndrum Productions is uiteindelijk de videoclip van 'Meer Dan 1 Fles (No Tin Kwentie Stop)' opgenomen. Het eindresultaat check je hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie