Music

Fresh Friday: 5 nieuwe tracks waarmee je heerlijk het weekend ingaat

foto: YouTube: Tabitha Musik
  1. Newschevron right
  2. Fresh Friday: 5 nieuwe tracks waarmee je heerlijk het weekend ingaat

Ben jij klaar voor vijf dikke nieuwe tracks? Het het is namelijk Fresh Friday en dat betekent dat de FunX Fresh-playlist op Spotify weer vol nieuwe muziek staat.

DaBaby - INTRO

DaBaby, aka Baby Jesus, heeft een behoorlijk leip jaar: zijn track Suge piekte in de Billboard Top 100 op de zevende plek en met dezelfde track is hij ook meerdere keren genomineerd voor de BET HipHop Awards. Zijn nieuwste track Intro gaat ook hard en hiermee laat DaBaby een andere kant van zichzelf zien. Met de track laat de normaal gesproken goofy rapper namelijk zijn gevoelige kant zien. Intro gaat over zijn overleden vader, armoede en zijn family.

Tabitha Ft. Chivv - Work it

Tabitha gaat momenteel heel lekker: zo scoort ze hit na hit en ze is een van de meeste gestreamde vrouwelijke artiesten van Nederland op dit moment! Ze heeft nu iets vets gedaan: namelijk twee tracks in één videoclip gedropt. Gisteren vertelde ze in Start met Fernando meer over de nieuwe singles Suave en Work It. Op deze laatste werkt ze samen met Chivv en het is een heerlijk weekend track!

Ashafar - Perkies

Perkies is de dikke nieuwe track van Ashafar en gaat vooral over erg wavey zijn. De track staat op zijn nieuwste EP La Vie, waar heel veel toffe samenwerkingen op staan met artiesten zoals Kevin, Riffi, KA en Josylvio.

Murda x Ezhel - AYA

Murda werkt op deze harde track Aya samen met de Turkse artiest Ezhel. Het resultaat is een track vol Turkse vrolijke vibes. In de clip zie je onder andere Ezhel in een ruimtepak en gangster oma's in dikke tracksuits.

Gang Starr Ft. J Cole - Family and Loyalty

De hiphopgroep Gang Starr heeft al zestien jaar geen muziek gemaakt, maar is nu terug met een nieuwe track: Family and Loyality samen met J. Cole. Hierop hoor je twee scherpe verses van de inmiddels overleden Guru, die nog nooit eerder naar buiten zijn gebracht. De track gaat over vriendschap en- zoals de titel al zegt- loyaliteit. "Diamonds are forever like friends that'll kill for you. Would hop in the jewelry store, burglary, steal for you."

PLaylist

Meer nieuwe tracks luisteren? Check hier de volledige FunX Fresh-playlist:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie