Music

Silk Sonic komt deze week met nieuwe tune 'Smokin Out the Window'

foto: YouTube: Bruno Mars
  1. Newschevron right
  2. Silk Sonic komt deze week met nieuwe tune 'Smokin Out the Window'

Over precies tien dagen kunnen Bruno Mars en Anderson .Paak fans eindelijk genieten van hun gezamenlijke album, An Evening with Silk Sonic. Voordat het zover is dropt Silk Sonic, zoals het duo heet, nog een laatste single om fans warm te houden.

Teaser

Na de singles Leave the Door Open en Skate kunnen fans later deze week de track Smokin Out the Window verwachten. Dat maakten de mannen bekend via het officiƫle Instagrampagina van Silk Sonic door middel van een teaser van de videoclip. Helaas bevat de teaser geen audio en zijn Bruno Mars en Anderson .Paak alleen zingend te zien in een auto met een sigaretje en een pizzaslice in de hand. Afgaande op wat we tot nu toe van de band hebben gehoord, zal het hoogstwaarschijnlijk weer een heerlijke funky track worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

12 november

Bruno Mars en Anderson .Paak maakten in maart bekend samen te gaan werken onder de naam Silk Sonic en dropten meteen de hitsingle Leave the Door Open. De track werd meteen een nummer 1-hit en werd in juli opgevolgd door de single Skate. Vorige maand maakte .Paak bekend dat het debuutalbum van de band op 12 november uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie