Music

Bruno Mars en Anderson .Paak vormen samen nieuwe band 'Silk Sonic'

foto: AFP / EPAfoto: AFP / EPA
  1. Newschevron right
  2. Bruno Mars en Anderson .Paak vormen samen nieuwe band 'Silk Sonic'

Bruno Mars en Anderson .Paak komen uit het niets met tof nieuws dat niemand zag aankomen. De twee artiesten vormen namelijk een band genaamd Silk Sonic en precies onder die naam droppen ze volgende week hun allereerste track. Oh ja, en nog meer goed nieuws: er komt zelfs een album aan!

Opgesloten

Beide artiesten maakten het nieuws bekend via social media. "We hebben onszelf opgesloten en een album gemaakt. De band heet Silk Sonic", schrijft Bruno Mars op Instagram. Op de cover art is ook te zien dat bassist Bootsy Collins heeft meegewerkt aan het album. Hoe de eerste track heet, is nog niet bekend. Daarvoor moeten de fans nog tot 5 maart geduld hebben.

Tijdje geleden

Het is alweer een tijdje terug dat de twee artiesten een album dropten. Zo dateert het meest recente album van Bruno Mars, genaamd 24K Magic, alweer uit 2016. Daarvoor won hij meerdere Grammy's. Het laatste album van Anderson .Paak (Ventura) komt uit 2019 en werd ook met een Grammy bekroond. Dat belooft in ieder geval veel goeds voor het nieuwe album!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie