Music

VIDEO: Missy Elliot, Mariah Carey en Lil' Kim treden op bij 'HipHopHonors: The 90's Gamechangers'

foto: VH1
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Missy Elliot, Mariah Carey en Lil' Kim treden op bij 'HipHopHonors: The 90's Gamechangers'

Het VH1-evenement HipHopHonors: The 90's Gamechangers vond gisterenavond plaats. Vorig jaar stond HipHopHonors helemaal in het teken van legendarische vrouwelijke hiphopartiesten, dit jaar eren ze hiphop-iconen uit de jaren 90. Tijdens het evenement waren er compilaties van videoclips te zien, werd er teruggeblikt op belangrijke momenten en artiesten uit de hiphopgeschiedenis en waren er natuurlijk ook een paar keiharde optredens.

Missy Elliot

De show werd geopend door de legendarische Missy Elliot die compleet in het zwart gekleed was met diamanten op haar gezicht. Ze deed haar track She's A Bitch.

This is how we do it

Ty Dolla $ign, Xscape's Kandi & Tiny, Warren G, Fat Joe en Remy Ma deden een lekkere 90's medley van de tracks This Is How We Do It, No Scrubs, Regulate en Still Not A Player.

Dansen op 90's hits met een gebroken voet

Danseres en artiest Teyana Taylor, onder andere bekend van haar sexy moves in Kanye's clip Fader, danste een choreo op een heleboel klassiekers. Dat deed ze met een lolly in haar mond én een gebroken voet (!!).

Prodigy-tribuut

Lil' Kim, Fabolous, Havoc deden een tribuut aan Mobb Deep's Prodigy met een optreden van Quiet Storm.

90's diva

Mariah Carey deed een tribuut aan haar 20-jaar oude track Honey. Dat deed de zangeres helemaal in diva-stijl op een gouden jetski.

Ster advertentie
Ster advertentie