Music

Verlegen Ronnie Flex durfde vroeger niet te dansen met meisjes

  1. Newschevron right
  2. Verlegen Ronnie Flex durfde vroeger niet te dansen met meisjes

Ronnie Flex a.k.a Flonti Stacks stapt bij Défano Holwijn in de auto voor de YouTube-serie Op1Lijn. Samen zoomen ze in op de lyrics van Ronnies tracks. Over wie had Ronnie het in de track Is Dit Over, waarom koos hij voor die Dilemma-melodie in Blijf Bij Mij, wanneer voelt hij de Energie van een meisje en waarom is hij zo stil bij vrouwen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Is dit over

Een gevoelige track op Ronnies album Rémi is Is Dit Over met Tabitha. Hij vertelt dat het nummer daadwerkelijk gebaseerd is op een situatie die hij zelf heeft meegemaakt. Hij schreef het liedje alleen niet op het moment dat hij in de situatie zat.

"Op het moment dat ik dat liedje maakte, woonde ik samen met mijn vriendin. Een keer in de ochtend maakte ik de track even snel op mijn computer."

Energie

Een andere grote hit van Ronnie is Energie in samenwerking met Frenna. Maar wanneer voelt hij die energie waar hij over zingt op de track?

"Het is toch wel het gevoel dat je een soort van verliefd bent. Dat vlindergevoel. Dat gevoel van binnenin je hart, wanneer het nog pril is. Je bent nog aan het begin en je krijgt net een beetje die feelings."

Vrouwen fixen

Als we de track Energie mogen geloven is Ronnie normaal heel stil. En dat kan hij bevestigen in het interview: "Vooral met vrouwen ben ik over het algemeen rustig en terughoudend." Hij vertelt dat het vroeger, voordat hij bekend was, al helemaal moeilijk was om chicks te fixen. Terwijl zijn vrienden schaamteloos achter een meisje gingen staan in de club, durfde Ronnie dat niet eens te proberen.

"Iedereen gaat gewoon achter een meisje staan en als ze hun afwijst, maakt het niet uit. Maar als dat met mij gebeurt, dan zit ik er echt mee. Ik kan dan niet zomaar door met mijn leven."

En dat vindt hij vervelend: "Het hoort je niet te boeien. Je moet het beste van de avond maken, in plaats van de hele tijd na te denken."

Blijf bij mij

De track Blijf Bij Mij in samenwerking met Maan gaat keihard. En Ronnie is daar trots op, want hij heeft er veel werk in gestoken. In de track zit ook een stukje dat gebaseerd is op Dilemma van Kelly Rowland en Nelly, en daar krijgt de rapper uit Capelle soms commentaar over. Zijn reactie:

"Ik ben een 90's baby. Ik kom uit 1992. Ik ben opgegroeid met 2000 R&B en ik zal dat altijd blijven gebruiken."

Ster advertentie
Ster advertentie