Music

Benefietconcert One World vannacht van start

foto: One World
  1. Newschevron right
  2. Benefietconcert One World vannacht van start

Grote liveconcerten zullen de komende tijd niet aan de orde zijn, maar toch weten popsterren met een alternatief te komen. Vannacht zal het grootste digitale benefietconcert ooit plaatsvinden, One World: Together at Home. MTV Nederland zendt het speciale programma live uit vanaf 2.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Indrukwekkende line-up

De line-up van de show is indrukwekkend. Onder andere Taylor Swift, Paul McCartney, Billie Eilish, Rolling Stones, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Sam Smith, Usher en Pharrell Williams zullen de revue passeren. De special wordt gepresenteerd door Amerikaanse talkshowhosts Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert.

Persoonlijke verhalen

Tijdens de twee uur durende show wordt er stilgestaan bij de impact van het coronavirus. Zo zullen er bijvoorbeeld verpleegsters zijn die hun persoonlijk verhaal vertellen en artsen die tips geven. Daarnaast zullen er personages uit Sesamstraat aanwezig zijn om mensen wereldwijd aan te zetten acties te steunen in de internationale strijd tegen corona. De opbrengst van het evenement gaat naar de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.

MTV herhaalt de special zondag vanaf 19.15 uur. Ook kun je de show via een livestream op YouTube bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie