Naar homepage
Music

Russo releast na nieuwe EP ook de video van Vlinders

  1. Newschevron right
  2. Russo releast na nieuwe EP ook de video van Vlinders

Russo heeft kort na de release van zijn EP Vergeet Me Niet ook de video van Vlinders uitgebracht. Het is de opvolger van de Belt Mij en Reken Op Mij, tracks die al eerder op YouTube verschenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stoute schoenen

Russo is getalenteerde artiest van 19 jaar die onder contract staat bij Top Notch. Nadat hij een track met KM van SFB opnam, benaderde hij het label om 'm uit te brengen, omdat zij de promotie volgens Russo beter zouden kunnen doen. Dat ging moeilijker dan gedacht, maar ze vonden de track zo slick dat een A&R van Topnotch een week later belde of hij langs kon komen op een gesprek en zo begon zijn avontuur bij het platenlabel.

Sicke samenwerkingen

Russo werkte de afgelopen maanden aan een EP met opvallend grote namen zoals Jonna Fraser, Chivv en Lijpe. Die hoor je allemaal niet terug op de Vergeet Me Niet EP. Door Russo voor de release van zijn tape afhankelijk was van de drukke uploadschema's van artiesten, besloot hij volledig opnieuw te beginnen. Hij maakte nog een EP, maar deze keer zonder alle grote namen zodat hij de plaat kon releasen wanneer hij wilde.

Russo - Vergeet Me Niet

Ster advertentie
Ster advertentie