Music

VIDEO: 2Pac maakt Donald Trump met de grond gelijk in oud interview

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: 2Pac maakt Donald Trump met de grond gelijk in oud interview

Tupac Shakur stond bekend als een keiharde rapper, maar hij was ook een activist die voor het volk opkwam. Dat blijkt uit de lyrics van 2Pac maar ook uit een oud MTV-interview waarin de legendarische rapper zich ontzettend negatief uitlaat over de huidige Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump.

2Pac vs Trump

Deze hele wereld draaide volgens 2Pac alleen om geven en nooit om nemen: "Wil je succesvol zijn? Zo succesvol als Trump? Dan moet je 'geef me, geef me, geef me, duwen, duwen, duwen, stappen, stappen, stappen en verpletteren, verpletteren en verpletteren. Zo wordt je dat."

Geen rijkdom als er armoede is

2Pac vertelt in hetzelfde interview dat er te veel geld circuleert in de wereld. Volgens de Changes-rapper zou niemand meer in armoede hoeven leven als alles eerlijk verdeeld zou worden: "Niemand zou een jackpot van 36 miljoen dollar moeten kunnen winnen, als er in dat land mensen zijn die op straat sterven. Het is belachelijk. Er zouden geen mensen moeten zijn die hun eigen vliegtuigen bezitten als er mensen rondlopen zonder een dak boven hun hoofd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie