Music

Ronnie Flex: "Ik ga niet nog een Drank & Drugs maken"

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex: "Ik ga niet nog een Drank & Drugs maken"

Ronnie Flex ontbrak tijdens de FunX Music Awards, omdat hij op pad was voor de opnames van Expeditie Robinson. Als superfan kon hij geen nee zeggen tegen het programma. De eilandproeven vond Ronnie Flex echt "sick". Wat hem het meest tegenviel? Het eten tijdens de expeditie: "Ik dacht elke dag aan lekker eten zoals bruine bonen met kip en Nutella. Ik kon het niet uit mijn hoofd slaan, ook niet als ik eten had. Ik heb zoveel cassave gegeten dat ik geen teló meer eet," zei hij vanochtend in Start.

Loempia's en rtl late night

Natuurlijk vroeg Fernando de rapper ook naar het grote succes van Drank & Drugs. "Voor Drank & Drugs kreeg ik alleen aandacht van FunX en op YouTube. Nu draaien ze me overal en kan ik zelfs bij RTL Late Night langskomen." Ronnie's leven is inmiddels ongelofelijk veranderd: "Vroeger herkenden alleen kids mij, maar nu herkent zelfs de guy van de Vietnamese loempiaman mij en hij kan niet eens Nederlands!"

Geen Drank & Drugs meer

Door Drank & Drugs kan je niet meer om Ronnie Flex heen, maar één ding vindt hij jammer. Drank & Drugs maakten ze in drie kwartier, maar aan sommige nummers heeft Ronnie dagen, weken en zelfs maanden gewerkt. Die hebben dit soort aandacht nooit gekregen. Toch blijft de rapper uit Capelle hoopvol: "Er is niet mis met tracks in drie kwartier maken, maar ik ga mijn game niet upswitchen. Ik ga hierdoor niet nóg een Drank & Drugs maken of een grappige boy worden. Ik geloof dat ik het ook kan flikken met tracks waar ik langer aan werk," zei de rapper in Start.

Reisprogramma

Expeditie Robinson smaakte volgens Ronnie naar meer en daarmee vertelde hij direct zijn stoutste droom: "Ik zou het liefst een reisprogramma willen hebben. Dat ik naar Zuid-Afrika reis, naar het strand ga en verschillende musea bezoek. Een lekker rustig reisprogramma voor mensen die thuis zitten."

Muziek met Lil Kleine

Ronnie Flex vertelde vanochtend in de FunX ochtendshow dat hij aan een eigen album gaat werken. Daarnaast duikt hij ook weer met Drank & Drugs collega Lil Kleine de studio in: "Een beetje als The Opposites 2015, maar Lil Kleine en ik weten niet of het een album, EP of mixtape wordt. Wij zijn al vijf jaar goede vrienden, maar we hadden nog nooit serieuze muziek samen gemaakt." Tot slot verklapte Ronnie ook aan FunX dj Fernando dat er binnenkort een zieke nieuwe New Wave videoclip aankomt en dat hij ook zal opduiken in een aantal featurings.

Ster advertentie
Ster advertentie