Music

Kanye West en Jay-Z gaan face-to-face ruzie beëindigen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Jay-Z gaan face-to-face ruzie beëindigen

Kanye West en Jay-Z hebben al een tijdje ruzie met elkaar over streamingdienst Tidal. Volgens naaste bronnen gaan de twee artiesten de ruzie binnenkort face to face uitpraten. Dat meldt TMZ.

Miljoenen

Kanye West claimt dat hij nog enkele miljoenen van Jay-Z moet krijgen. Volgens West staat er in zijn overeenkomst met streamingdienst Tidal, waar Jay-Z eigenaar van is, dat hij voordelen en bonussen zou krijgen. De artiest zou geld. zo'n drie miljoen euro, nooit hebben ontvangen. Maar gaat deze ruzie wel echt om het geld? Beide artiesten hebben veel geld en kunnen wel een paar miljoen kunnen missen.

familie

Dat ruzie zou ontstaan zijn toen Kanye West tijdens een concert shots begon te vuren richting Beyoncé en haar dochtertje Blue Ivy, oftewel de familie van Jay-Z. "Geen vrouw. Geen kinderen - dat is de regel van 'Scarface", zei Jay-Z tijdens een podcast van Rap Radar. Hiermee bedoelde hij dat niemand elkaar familie in een ruzie moet betrekken. Kanye West is op zijn beurt boos, omdat hij een pauze wilde ten tijde van zijn psychische problemen en de overval op zijn vrouw. Bekijk hieronder de video waarin Kanye West shots vuurt en uitlegt waarom hij boos is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ontmoeting

Jay-Z en Kanye West wonen tegenwoordig dicht bij elkaar in de wijk Bel Air (Los Angeles). Volgens bronnen van TMZ zullen de artiesten elkaar binnenkort ontmoeten.

Ster advertentie
Ster advertentie