Music

Majid Jordan: "Het zou cool zijn om zo'n succesvol liedje te hebben, maar hoelang luistert men daarnaar?"

  1. Newschevron right
  2. Majid Jordan: "Het zou cool zijn om zo'n succesvol liedje te hebben, maar hoelang luistert men daarnaar?"

Hoewel veel artiesten tegenwoordig dromen van het mainstreamsucces, maken de guys van Majid Jordan zich daar geen zorgen om. In 2013 werd het duo getekend bij Drakes label OVO Sound en werden ze ook gefeatured op zijn track Hold On We're Going Home. Op 15 maart stond Majid Jordan in Paradiso en FunX-dj Sagid sprak het duo over hun carrière, vriendschap en het leven op tour.

connectie

Majid en Jordan ontmoetten elkaar voor het eerst op Majids verjaardag en hadden meteen een klik. De volgende dag namen ze hun eerste track Hold Tight op en releaste ze het onder hun toenmalige naam Good People. Jordan vindt de connectie die de twee in eerste instantie hadden superbelangrijk, zowel op vriendschappelijk level als op werkgerelateerde level.

"Als je vrienden maakt, voel je sowieso een connectie. Bij Majid was ik meteen comfortabel. Ik wilde meer over hem en z'n verhaal horen."

mainstream succes

Eén EP en twee albums later, reizen de twee vrienden inmiddels de wereld rond. Ze doen het goed, maar van mainstream succes kunnen Majid en Jordan nog niet echt spreken. Dat vinden ze ook niet erg, want bij hen gaat het er juist om dat hun muziek tijdloos is. "Het zou cool zijn om zo'n supersuccesvol liedje te hebben, maar hoelang luistert men daarnaar?"

Ster advertentie
Ster advertentie