Music

Latifah: ''Ik doe het niet voor chips hè, ik wil grote stacks. Ik heb niet voor niets talent''

  1. Newschevron right
  2. Latifah: ''Ik doe het niet voor chips hè, ik wil grote stacks. Ik heb niet voor niets talent''

Latifah is één van de populairste vrouwelijke MC's van dit moment. Maar wat betekent succes voor haar? En hoe belangrijk is geld? In het tweede deel van het interview met PlugTV vertelt Latifah over haar plannen, haar favoriete muziek, de weg naar succes en natuurlijk: geld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevoelig

Hoewel Latifah zelf best grove lyrics gebruikt (zeker als ze een freestyle dropt), houdt ze van emotionele en zachte lovesongs: ''Ik hou ervan als er gevoel in zit.'' Ze heeft het dan vooral over Engelstalige muziek. Als het gaat om Nederlandse muziek, luistert ze vooral naar rap.

Succes

Latifah heeft nu een grote hit met Laag/Boven in samenwerking met SBMG, ze is te horen op het album All Eyez On Us en heeft ook net haar solotrack Trophy uitgebracht. Hoewel ze nu lekker gaat, is dat niet altijd zo geweest. Volgens Latifah is dat alleen maar positief, want als je alleen maar de stijgende lijn kent, ben je je succes ook zo weer kwijt.

''Je moet het zelf hebben gedaan, maar je moet wel de juiste mensen om je heen hebben die je pushen. En je moet tegenslagen hebben gehad. Je voelt je sterker en omdat je hard hebt gewerkt, ga je het succes willen behouden. Ik ga liever over hobbelige paden, dan weet ik pas echt hoe het wel en hoe het niet moet.''

Geld

Succes gaat vaak gepaard met geld. En dat is maar goed ook, want ook Latifah heeft altijd money on her mind.

''Ik denk alleen maar geld. Ik vind het leuk om te doen, maar ik doe het niet voor chips hè. Ik wil grote stacks. Ik denk dat ik niet voor niets talent heb. Jullie mogen ernaar luisteren, maar daar moeten jullie wel voor betalen.''

dankbaar

Twee maanden geleden werd het eerste deel van het interview met Latifah online gegooid. Heb je dit interview gemist? Check het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie