Music

R. Kelly beschuldigd van het beledigen van een gehandicapte fan

foto: Instagram R. Kelly
  1. Newschevron right
  2. R. Kelly beschuldigd van het beledigen van een gehandicapte fan

R. Kelly heeft zichzelf weer eens in de nesten gewerkt. Een autistische fan kwam de zanger tegen in Los Angeles en hij was er meteen helemaal ondersteboven van. Daar stond R. Kelly dan, één van zijn voorbeelden! De jongen ging naar de R&B-zanger toe en mocht zelfs een liedje met hem zingen. Het was een droom die uitkwam. Of toch niet? R. Kelly besloot namelijk om een andere tekst te zingen en de jongen te pesten met zijn handicap!

I believe i can fly

De autistische Lenny Felix begon het nummer I Believe I Can Fly te zingen en al snel deed de zanger ook mee. Alleen zong R.Kelly een hele andere tekst. "I believe that you're high. I believe that you're touching the sky. Smoking on that Percocet (medicijn tegen pijn), nigga where you going tell me what's next", zingt de zanger. Hiermee bedoelde R. Kelly dat hij de jongen maar sloom en dom vond, terwijl de jongen autistisch is. En dat is nog niet alles. Na het nummer begint de zanger ook nog eens keihard te lachen.

advocaat

Door zijn handicap snapte Lenny niet helemaal wat er gebeurde. "Ik wil niet dat hij denkt dat ik dom ben", zegt hij tegen zijn familie. "Denk je dat hij mij belachelijk maakte?" De familie was in shock en de moeder van Lenny is er helemaal kapot van. Hoe kan een artiest dit nou doen? Ze heeft ondertussen een advocaat ingeschakeld en ze is van plan om de zanger aan te klagen. R.Kelly heeft ondertussen ook gereageerd op de beschuldigingen. Check zijn reactie hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie