Music

Snelle geeft nieuw talent een kans op platencontract bij eigen platenmaatschappij

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Snelle geeft nieuw talent een kans op platencontract bij eigen platenmaatschappij

Snelle wil nieuwe veelbelovende talenten helpen zich verder te ontwikkelen onder de juiste begeleiding. Daarom biedt hij beginnende artiesten de kans op een contract bij zijn platenmaatschappij Lieve Jongens. Aanstormende talenten kunnen vanaf vandaag hun demo insturen. Heb je de beste? Dan win je wellicht een platencontract.

Steuntje in de rug

Snelle laat aan RTL Boulevard weten dat hij nieuw talent graag wil helpen verderop te komen. "We weten allemaal hoe lastig het kan zijn voor nieuw talent om door te breken. Een steuntje in de rug kan fijn zijn!"

Volgens de artiest zijn veel nieuwe artiesten begonnen met de hulp van grotere namen. "Ik mocht me ontwikkelen onder de vleugels van rapper Jebroer die mij opmerkte. Op internationaal niveau zijn er voorbeelden als Justin Bieber die is ontdekt door Usher, Rihanna die is geïntroduceerd door JAY-Z en The Weeknd die is gepresenteerd door Drake."

Yours to take

Om nieuw talent verder te helpen, is Snelle nu zelf de Yours to take-campagne gestart. Met deze campagne scout hij op een heel bijzondere manier naar nieuw talent. "Ik drop een nieuw nummer", legt hij uit. "Maar in dit geval is het een telefoonnummer. Dat nummer komt door heel Nederland op billboards te hangen en mensen kunnen hun demo dan appen naar dat specifieke nummer."

Debuutsingle

Snelle kiest samen met zijn team de drie beste demo's en daarmee dus ook finalisten uit. De uiteindelijke winnaar krijgt een plantencontract bij Lieve Jongens en mag ook nog een debuutsingle uitbrengen. "Ik kan niet wachten om heel veel demo's binnen te krijgen, deze te beluisteren en uiteindelijk onze kennis en ons netwerk te delen met het winnende talent", sluit de artiest zijn verhaal enthousiast af.

Ster advertentie
Ster advertentie