Music

Missy Elliott is smoother dan ooit in 'DripDemeanor' met Sum1

foto: YouTube: Missy Elliott
  1. Newschevron right
  2. Missy Elliott is smoother dan ooit in 'DripDemeanor' met Sum1

Missy Elliott bewijst opnieuw dat ze haar Michael Jackson Video Vanguard Award dubbel en dwars verdiend heeft met de clip van DripDemeanor. Op de sexy track, afkomstig van haar EP ICONOLOGY, hoor je Missy met nieuwkomer Sum1. En zoals altijd zijn de outfits, choreografieën en creatieve visuals weer helemaal on point.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teyana Taylor

Missy dropte haar EP eind augustus samen met de clip van Throw It Back. Daarin zag je Teyana Taylor in een museum aan een jong meisje uitleggen waarom Missy Elliott zo legendarisch is en nooit vergeten mag worden. Dat verhaal krijgt in de video van DripDemeanor een vervolg, want ook hier zie je opnieuw een museumscène: "Missy is tijdloos, een koningin der koninginnen, de allerbeste. Hoe kan één persoon zo lit zijn?!", aldus Teyana. De 'to be continued' op het einde betekent (hopelijk) dat Missy nog veel meer voor ons in petto heeft...

Comeback

Dit jaar staat voor 'Misdemeanor' in het teken van haar grote comeback. In januari werd ze als eerste vrouwelijke hiphopartiest opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, maar vanaf augustus was ze pas echt aan. Ze was dé vrouw van de avond tijdens de MTV Video Music Awards, waar ze de Video Vanguard-award in ontvangst nam en iedereen gekt maakte met haar waanzinnige optreden. Kort daarna dropte de 48-jarige rapper haar nieuwe EP en maakte daarmee duidelijk dat ze nog lang niet klaar is.

Ster advertentie
Ster advertentie