Music

Playboi Carti kondigt releasedatum 'Whole Lotta Red' aan

foto: Jamie Lamor Thompson / Shutterstock.comfoto: Jamie Lamor Thompson / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Playboi Carti kondigt releasedatum 'Whole Lotta Red' aan

Playboi Carti heeft een mooi kerstcadeau voor zijn fans. Op Instagram kondigde hij aan dat zijn langverwachte album Whole Lotta Red uitkomt op 25 december. Het is alweer twee jaar geleden dat de rapper zijn debuutalbum Die Lit uitbracht.

Andere artiesten

Playboi Carti riep al meer dan een jaar dat zijn tweede album eraan zat te komen. Het gerucht ging dat Whole Lotta Red in 2019 uit zou komen, maar er is nu eindelijk een releasedatum bekend. Het is nog niet precies duidelijk welke andere artiesten op het album verschijnen, maar het gerucht gaat dat onder anderen Kanye West en Travis Scott hebben meegewerkt aan het album.

Cover

Op Instagram plaatste de rapper een foto van de cover om het nieuws bekend te maken. Die cover wordt overigens niet enthousiast ontvangen door meerdere fans. Zo schrijft iemand: "Ik heb niet twee jaar gewacht voor een cover die eruitziet als trash." Een ander schrijft: "Is dit de beste cover die je kon maken in twee jaar tijd?" Toch heeft de cover wel een betekenis: het is een eerbetoon aan het Amerikaanse rockmagazine Slash.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie