Music

Boef kondigt nieuw album 'Luxeprobleem' aan

foto: Instagram: @boef
  1. Newschevron right
  2. Boef kondigt nieuw album 'Luxeprobleem' aan

Boef heeft eindelijk goed nieuws voor fans! De rapper keert binnenkort namelijk terug met een gloednieuw album genaamd Luxeprobleem. Dat heeft de rapper aangekondigd middels een Instagrampost.

Vrijdag nieuwe muziek

In het bericht zegt Boef dat het album al helemaal klaar is en dat fans aanstaande vrijdag nieuwe muziek kunnen verwachten. "Mijn album Luxeprobleem is klaar. Vanaf nu elke twee weken een sessie of single online. Vrijdag beginnen we met een sessie. Zijn jullie ready?" De release van het album lijkt gepland te staan voor 20 januari, aangezien dat de datum is die op het bordje staat dat Boef op zijn Instagramfoto vasthoudt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sessie?

Wat voor sessie Boef precies bedoelt is nog even afwachten, maar duidelijk is dat fans eindelijk kunnen uitkijken naar nieuwe muziek van de rapper. Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat zijn album Allemaal Een Droom uitkwam. Sindsdien heeft de rapper vele (keiharde) gastbijdrages gedropt, maar los daarvan bleef het redelijk stil rond de rapper. Daar komt aanstaande vrijdag gelukkig verandering in!

Ster advertentie
Ster advertentie