Entertainment

Boef wil een voetbalclub: "AZ kopen lijkt me lauw"

foto: YouTube/Boeffoto: YouTube/Boef
  1. Newschevron right
  2. Boef wil een voetbalclub: "AZ kopen lijkt me lauw"

In een openhartig interview met het platform VICE vertelde Boef over de laatste keer dat hij heeft gehuild, zijn minst favoriete track die hij uitbracht en doelen die hij heeft. Een van die doelen is wel heel bijzonder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AZ kopen

Boef zou namelijk graag een voetbalclub willen kopen. In de serie Het VICE Interview vertelt hij: "Een doel van mij voor de lange termijn is een voetbalclub kopen. Dat lijkt mij echt lauw." Het maakt hem niet uit welke voetbalclub dat is, maar als hij mag kiezen gaat hij voor AZ, een Nederlandse profvoetbalclub uit Alkmaar en de Zaanstreek.

Huilen

Verder vertelt Boef in het interview openhartig over de laatste keer dat hij heeft gehuild. "De laatste keer dat ik heb gehuild, was toen mijn moeder overleed. Ik was toen achttien, dat is bijna tien jaar geleden", vertelt de rapper. "Mijn vrouwtje zei laatst dat ik eigenlijk nooit huil. Soms probeer ik het wel, maar het lukt nooit. Het komt er gewoon niet uit."

Minst favoriete track

Op de vraag welk nummer hem gestolen kan worden, antwoordt hij duidelijk: "Dat is Voy A Bailar. Om eerlijk te zijn heb ik die track toentertijd gedaan omdat Ali B mij dat vroeg. Maar als ik eerlijk ik ben? Ik vond het een kuttrack. Volgens mij is -ie wel dubbelplatina gegaan, maar ik vond het niks. "

Ster advertentie
Ster advertentie