Entertainment

Boef biedt aan om schade vernielde auto te vergoeden voor oude vrouw

foto: Omroep Brabant / NPO FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef biedt aan om schade vernielde auto te vergoeden voor oude vrouw

Boef heeft een bejaarde vrouw aangeboden om de schade van haar auto te vergoeden. De auto van de 78-jarige Tonnie uit Tilburg werd zondagnacht namelijk vernield door relschoppers, die onder andere haar achterruit kapotsloegen. Boef zag vandaag Tonnies verhaal bij Omroep Brabant en wilde haar graag helpen.

Hulp

Zo probeerde Boef via Omroep Brabant in contact te komen met familieleden van Tonnie: "Ik zag een filmpje van een oude vrouw die moest huilen, omdat haar autoruit kapot was geslagen. Hebben jullie haar contactgegevens ? Ik zou graag een nieuwe ruit voor haar willen vergoeden", schreef hij.

foto: Instagram - Boef

'Vandalisme gaat nergens over'

Via via kwam de rapper in contact met de kleinzoon van Tonnie, die vertelde dat er al flink wat geld was gedoneerd via een crowdfundingsactie. Hoewel het qua geld wel goed zat, wilde Boef toch nog iets moois voor haar betekenen. "Ik vond het gewoon kut om te zien. Als alles al vergoed is, ben ik alleen maar blij voor haar. Is er misschien nog iets waarbij ik kan helpen? Misschien vind ze een bloemetje leuk of zo", schreef Boef naar Tonnies kleinzoon.

Op zijn Story laat Boef weten dat alles opgelost is en dat hij de rellen belachelijk vindt. "Ik zeg je eerlijk: dat vandalisme gaat nergens over. Wat heeft die oma - of andere onschuldige mensen - jullie aangedaan? Fuck dat man."

foto: Instagram - Boef

Ster advertentie
Ster advertentie