Music

Rapgroep Brockhampton dropt nieuw album met verrassende features

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rapgroep Brockhampton dropt nieuw album met verrassende features

Brockhampton is back. De rapformatie bestaande uit dertien leden, heeft na twee jaar weer een nieuw album gedropt genaamd Roadrunner: New Light, New Machine.

American Boyband

De rapgroep die zichzelf liever een boyband noemt, brak in 2017 door met de succesvolle Saturation trilogy. Het jaar daarop volgde het echte commerciƫle succes, want het album iridescene debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200 album chart. In 2019 werd het vijfde studioalbum GINGER gereleast, maar daarna werd het stil rondom de productieve band. Tot nu, want nu is er eindelijk weer nieuwe muziek van de groep die tijdens de laatste editie van Woo Hah! Festival te bewonderen was op de mainstage.

Verrassende features

Hoewel de band normaal gesproken moeite genoeg heeft om alle dertien leden ruimte te geven op een album, zien we op het nieuwe album verrassend veel features van opvallende namen. Danny Brown springt op de openingstrack Buzzcut, gevolgd door een feature van JPEGMafia op Chain On. Ook A$AP Rocky, A$AP Ferg, Charlie Wilson, Baird en de relatief onbekende SoGone SoFlexy zijn terug te vinden op het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie