Music

Burna Boy zingt o.a. 'Ye' en 'Gbona' tijdens heerlijk Tiny Desk Concert

foto: NPR Music
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy zingt o.a. 'Ye' en 'Gbona' tijdens heerlijk Tiny Desk Concert

Niemand lijkt genoeg te krijgen van Burna Boy, want zijn tracks laten nog steeds mensen van over heel de wereld dansen. Vorige maand bewees The African Giant tijdens zijn concert in AFAS Live ook live een sterk optreden neer te kunnen zetten. Met zijn Tiny Desk Concert laat de Nigeriaanse zanger in een simpele setting opnieuw horen waar hij goed in is: het verspreiden van good vibes.

African Giant-tracks

Burna Boy zingt in de Tiny Desk-setting zijn nummers Gbona, Wetin Man Go Do, Dangote en de nummer drie van de FunX DiXte 1000: Ye. De eerste drie nummers zijn afkomstig van zijn album African Giant dat hij deze zomer uitbracht. Ye staat op Outside uit 2018.

Tiny Desk

Tiny Desk Concerts is een concept van het Amerikaanse NPR Music. Artiesten spelen in een klein kantoortje live hun tracks onder begeleiding van heerlijke muzikanten. Dit wordt opgenomen en vervolgens online gedeeld. Verschillende grote namen gingen Burna Boy al voor, zoals Lizzo, Miguel, Mac Miller, Gyptian, T-Pain, Anderson .Paak, Chance The Rapper, Summer Walker en Erykah Badu.

Ster advertentie
Ster advertentie