Music

Frenna & 777 Band toegevoegd aan line-up Eurosonic Noorderslag

foto: Persfoto ATBookings
  1. Newschevron right
  2. Frenna & 777 Band toegevoegd aan line-up Eurosonic Noorderslag

Zijn vers gedropte album gaat supergoed, hij is genomineerd voor een Edison én hij staat volgende maand op het Eurosonic Noorderslag festival: de Haagse rapper Frenna is lekker bezig! Op 19 januari zal hij op het Groningse festival voor het eerst met zijn 777 Band optreden.

Eurosonic noorderslag

Eurosonic Noorderslag bestaat uit twee delen. De eerste drie dagen, 16 tot en met 18 januari, vindt Eurosonic plaats. Dit wordt ook wel gezien als springplank voor veelbelovende artiesten. Naast dat er talent vanuit heel Europa optreed door heel de stad, is er ook een conferentie waar professionals uit de muziekindustrie samenkomen. Daarna, op zaterdag, is het tijd voor Noorderslag. Tal van Nederlandse artiesten zullen dan een performace geven in De Oosterpoort. Tijdens het festival worden ook verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de Popprijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

belangrijk

Het is voor artiesten van groot belang dat ze zich op Noorderslag van hun beste kant laten zien. Er komen namelijk veel boekers en programmeurs die bepalen wie jij komende zomer op je favoriete festivals zal zien staan. Grote kans dus dat een deel van de line-up van bijvoorbeeld Woo Hah! en Appelsap hier bepaald wordt. Er zijn aardig wat artiesten die een deel van hun bekendheid te danken hebben aan het festival. Een bekend voorbeeld hiervan is de Britse Dua Lipa.

Line-up

Andere namen op de line-up zijn onder andere Jack $hirak, Young Ellens, Jebroer, Ares, Latifah, Willem, Jarreau Vandal en Rimon.

Ster advertentie
Ster advertentie