Music

Ariana Grande door Billboard uitgeroepen tot 'Woman of the Year'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande door Billboard uitgeroepen tot 'Woman of the Year'

Ariana Grande heeft een beweeglijk jaar achter de rug. Hoewel haar goed ontvangen album Sweetener afgelopen zomer werd uitgebracht, heeft de zangeres ook lang met mentale issues gekampt. Maar als de sterke jonge vrouw die ze is, blijft ze nog altijd doorzetten en daarom heeft Billboard haar uitgeroepen tot Woman of the Year.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

superster

"Ariana is een ster op haar eigen voorwaarden en buigt nooit voorover voor trends en regels van de muziekindustrie," aldus Billboards Ross Scarano. Verder vertelt Scarano ook dat Ariana altijd voor zichzelf en haar eigen beslissingen opkomt: "Beslissingen van een jonge vrouw die niet altijd worden geaccepteerd door de wereld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ariana wordt op 6 december tijdens het jaarlijkse Women in Music evenement met de award geëerd.

Maatschappelijk

Ariana heeft drie keer de nummer 1 spot op de Billboard 200 Album Chart heeft veroverd, wat een hele prestatie is aangezien ze maar vier albums heeft. Buiten het muzikale vlak houdt de zangeres zich ook volop bezig met maatschappelijke problemen. Zo toonde ze tijdens Pride Month haar support aan de LGBT-community met een open brief, zamelde ze 23 miljoen dollar in voor de slachtoffers van Manchester en staat ze compleet achter Black Lives Matter en March For Our Lives.

thank u, next

Afgelopen weekend bracht Ariana Grande volkomen onverwachts haar nieuwste single Thank U, Next uit, waarin ze al haar exen bedankt. Het was in één keer een hit en daarom performde ze de track vandaag bij The Ellen Show.

Ster advertentie
Ster advertentie