Naar homepage
Music

Throwback: ken je de debuutsingle van Michael Jacksons neefje al?

foto: YouTube: JaafarJacksonVEVO
  1. Newschevron right
  2. Throwback: ken je de debuutsingle van Michael Jacksons neefje al?
Jaafar Jackson ken je misschien (nog) niet, maar hij is het neefje van niemand minder dan MJ. Talent runs in the family, want Jaafar heeft nu een eigen debuutsingle gedropt: Got Me Singing.

Jackson-waardige dancemoves

De 23-jarige zanger heeft Got Me Singing twee maanden geleden uitgebracht. Zijn stem én moves bewijzen dat hij overduidelijk familie is van Michael Jackson. De video is opgenomen in Rio en bezit genoeg Jackson-worthy dancemoves. Maar hoe zijn oom toch die lean deed, heeft Jaafar niet altijd begrepen. "Growing up I’d watch this music video so many times and would try to follow the moves. As a kid I could never figure out how he and the dancers did the lean. I use to think they did it from having strong legs and great balance ?"

Got Me Singing

Jaafar vertelt in een filmpje van Genius waar de track Got Me Singing over gaat. Zijn debuutsingle gaat over verliefd zijn en dat die liefde hem zo blij maakt dat hij de drang krijgt om te zingen. De zanger vertelt ook over de eerste keer dat hij zijn vader en oom zag optreden:"Het was op het 30ste jubileum van de Jackson 5 en het was ook de enige keer dat ik Michael zag optreden". De reactie van de fans en de energie die er die avond was, inspireerde Jaafar om zelf ook de muziekindustrie in te gaan. Ook vertelt Jaafar dat vader Jermaine de reden is dat hij nu muziek maakt: "Ik zou niet in de muziekwereld zitten zonder hem, hij heeft me sinds dag één gesteund."

The Jackson sound

Op 15-jarige leeftijd trad Jaafar al op met zijn vader voor een kerstspecial in Utrecht en daar bleek al dat hij de 'Jackson Sound' bezit. Maar hoe kan het dat Jaafar bijna net zo klinkt als zijn oom? In een filmpje vertelt Jafaar hoe dat zit: "Ik zou zeggen dat we sterke genen hebben!" Ja, dat kun je wel zeggen.

Ster advertentie
Ster advertentie