Music

J. Cole onthult releasedatum nieuw album 'The Off-Season'

foto: YouTube: J. Cole
  1. Newschevron right
  2. J. Cole onthult releasedatum nieuw album 'The Off-Season'

J. Cole heeft de releasedatum van zijn allernieuwste studioalbum bekendgemaakt. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is The Off-Season eindelijk te beluisteren.

14 mei

"Mijn nieuwe album The Off-Season is beschikbaar vanaf 14 mei. Als jullie maar weten dat hier jaren aan gewerkt is", onthult de rapper middels een post op Instagram. The Off-Season is de opvolger van KOD, dat alweer dateert uit 2018. In de tussentijd bracht Cole ook nog een compilatiealbum uit, genaamd Revenge of the Dreamers III in 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En 'The Fall Off' dan?

Nadat de rapper zijn album KOD dropte, werd lange tijd gedacht dat het eerstvolgende album The Fall Off zou heten, aangezien het laatste nummer van dat album Intro to "The Fall Off" heet. De rapper kondigde twee tracks die hij vorig jaar dropte, The Climb Back en Lion King on Ice, ook aan als de eerste twee tracks van The Fall Off.

In december werd echter duidelijk dat The Fall Off niet het eerstvolgende album zou worden. Middels een Instagrampost deelde de rapper namelijk zijn plannen voor een project genaamd The Fall Off Era. In die post is te zien dat er eerst nog twee andere projecten aankomen voorafgaand aan The Fall Off, namelijk The Off-Season en It's A Boy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie