Music

Winne en Yung Nnelg droppen nieuw album 'So So Lobi 2' in het teken van liefde

foto: Instagram: Winne
  1. Newschevron right
  2. Winne en Yung Nnelg droppen nieuw album 'So So Lobi 2' in het teken van liefde

Winne en Yung Nnelg hebben vandaag hun nieuwe album So So Lobi 2 gedropt met bijdrages van onder andere ADF Samski, Jonna Fraser en Emms. In 2009 dropte Winne de eerste So So Lobi-tape met als boodschap 'sterker door liefde'. Nu, in deze barre tijd, is die boodschap misschien nog wel belangrijker dan 11 jaar geleden. Winne en Yung Nnelg hopen met hun nieuwe tape iedereen een hart onder de riem te steken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

So So Lobi 2

So So Lobi 2 is net als de eerste tape één grote samenwerking van artiesten met een boodschap. De tape telt 17 tracks en heeft bijdrages van maar liefst 32 verschillende artiesten. Het verschil met de eerste tape is dat in de nieuwe versie zowel old school als moderne hiphop te horen is. Op de eerste track De Introductie staat Winne stil bij het overlijden van zijn vriend Feis. "Dus heb ik beats maar geen lines voor je. Vloeit er toch inkt op papier dan schrijft Feis voor me. Ik zei je al dat is mijn rechterhand. Niemand snapt die shit maar dat is ecktuh man."

101Barz

In aanloop naar het nieuwe album dropte 101Barz een speciale studiosessie met Winne, RBDjan, Rocks, Emms, ADF Samski, Zwangere Guy en Kleine Viezerik. In deze sessie gaven de rappers al een voorproefje van het album en aan het einde stonden Winne en Rotjoch stil bij het overlijden van hun vriend Feis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie