Music

Ronnie Flex, van blowende zombie tot Fetty Wap van Nederland

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex, van blowende zombie tot Fetty Wap van Nederland

Ronnie Flex is dit jaar de Fetty Wap van Nederland volgens Morad & Shay: "Iedereen wil met hem op een track!" Daarnaast werd vandaag bekend dat Ronnie de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify is: "Dit is sick, ik ben echt blij met het feit dat het gebeurd is," vertelde hij dolgelukkig bij Morad & Shay. 2015 is echt het jaar van Ronnie Flex. Hij stopte met blowen, scoorde dikke FunX hits met Drank & Drugs en Niemand, won een FunX Music Award en werd onlangs ook nog gekozen tot best geklede man. Houdt het nog op?

Blowende zombie

"Ik had begin dit jaar het gevoel dat 2015 erop of eronder zou zijn," zegt hij eerlijk bij FunX. "Ik moest het allemaal doen en anders zou ik een stap terug moeten doen. Normaal verlies ik altijd alles, maar dit jaar win ik alles!" Zou dat misschien te maken hebben met het feit dat hij dit jaar gestopt is met blowen? "Voor sommigen werkt het, maar het maakte een zombie van mij. Ik kan me voorstellen dat het goed voor je kan zijn, maar ik was verslaafd."

Jebroer x Ronnie Flex

Ronnie Flex vertelde Morad & Shay ook dat hij woensdag 2 december de studio induikt met rapper Jebroer. "In de begintijden van Nouveau Riche trokken we veel met elkaar op. We zagen elkaar door alle drukte een stuk minder. We gaan morgen zitten en echt iets leuks maken," vertelde hij bij Morad & Shay. Jebroer bracht onlangs nog zijn nieuwe single Ga Maar Vast Slapen uit.

Ster advertentie
Ster advertentie