Music

Appa vindt internetreacties 'zielig'

  1. Newschevron right
  2. Appa vindt internetreacties 'zielig'
Appa reageerde in Fresh’n Up op de reacties die binnenkwamen op zijn conflict met de politie. Dat het een rassenkwestie zou zijn, vindt Appa onzin. “Dit kan iedereen gebeuren, ongeacht je achtergrond”. Maar Appa is toch geen lieverdje? "Dat staat hier los van", vindt de rapper, "het gaat om een bepaalde kwestie, dit kan en mag niet". Is het dan een promostunt?

Promostunt?
“Als het een promostunt voor nieuw uit te brengen materiaal zou zijn, had je wel reclame gezien”, zegt Appa. “Maar als mensen het toch denken, maak ik meteen maar van de gelegenheid gebruik: check een nieuwe korte film op appie.tv

Appa vindt het jammer dat mensen zoveel onzin praten op internet, hij zegt: “Als je echt een probleem met me hebt, kom dan een keer naar een optreden of mail me. Dan gaan we een keer in discussie en hebben we een goed gesprek”.

Ondertussen heeft de rapper contact opgenomen met de politie en is hij uitgenodigd voor een intakegesprek. “Mijn prioriteit ligt bij het doen van aangifte, daarna wil ik wel koffie drinken. Maar de politie wil het andersom”.

Beluister het gesprek met Appa in Fresh'n Up:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/appa_day_after.mp3{/audio}

Lees hier het hele verhaal met audio & video.

Ster advertentie
Ster advertentie