Music

Kanye's album 'Jesus Is King' komt waarschijnlijk zondag uit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye's album 'Jesus Is King' komt waarschijnlijk zondag uit

Dat Kanye West zijn album Jesus Is King vrijdag niet heeft uitgebracht, was een teleurstelling voor veel fans. Maar er is een nieuwe datum! Morgen - op 29 september dus - is de bedoeling dat het album wél uitkomt. Vrijdag kreeg een groepje fans in Detroit zelfs al een voorproefje, vlak nadat Kanye daar een Sunday Service-optreden had gegeven.

Als Jesus Is King: A Kanye West Experience echt uitkomt, is dat Kanye's negende studioalbum. Het album telt tien tracks en heeft een luistertijd van in totaal 35 minuten. De rapper kondigde elk nummer aan zonder verdere uitleg, maar verklapte wel namen van een aantal artiesten met wie hij voor het album heeft samengewerkt. Bijvoorbeeld het hiphop-duo Clipse en saxofonist Kenny G.

heb vertrouwen

Kim Kardashian deelde een twitterbericht waarmee ze fans vraagt om vertrouwen te hebben. Waarschijnlijk vertrouwen hebben in dat Kanye het album morgen wel zal uitbrengen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

meer luistersessie's

Volgens Kim doet Kanye vandaag nog een luistersessie in Chicago en morgen in New York. Daarna zal Jesus Is King voor de hele wereld te beluisteren zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie