Music

Bizzey: "Het was t*ring eenzaam!"

foto: YouTube Concentrate
  1. Newschevron right
  2. Bizzey: "Het was t*ring eenzaam!"

Bizzey is hot! Met hits als Doe Je Dans, Badman Ollo en Traag is hij niet meer weg te slaan uit de hitlijsten. De rapper leeft een lekker leventje, maar heeft hij ook geheimen? Daar probeerde Concentrate achter te komen tijdens een nieuwe aflevering van Zie Ze Liegen.

Focus

Bizzey is druk bezig met muziek. Hij wil de grootste worden, maar optreden in het buitenland wil hij absoluut niet meer. Voordat hij als rapper hit na hit scoorde, was Bizzey onderdeel van Yellow Claw. Hiermee werd hij wereldwijd enorm succesvol. Maar het was niet wat Bizzey uiteindelijk wilde. "Ik vond het begin ook echt leuk, maar na een tijdje begon het echt aan mij te knagen", vertelt hij. "Ik miste gewoon ├ęcht leven. Het was t*ring eenzaam."

geld uitgeven

Nadat hij stopte met Yellow Claw, kwam Bizzey in een onzekere tijd terecht. "Je weet hoeveel geld er verdiend wordt bij Yellow Claw en je ziet dat dat bij hun doorgaat", zegt de rapper. "Bij mij wist ik het even niet". Ook al kan hij niet precies zeggen hoeveel geld Yellow Claw verdient, geeft Bizzey wel prijs dat het om miljoenen gaat. "Ik heb ook veel uitgegeven", lacht hij. "Ik denk dat ik wel al een miljoen heb uitgegeven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie