Music

Eindelijk dropt Drake videoclip 'In My Feelings'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Eindelijk dropt Drake videoclip 'In My Feelings'

De track In My Feelings van Drake hoor je waarschijnlijk meerdere keren per dag voorbij komen, maar tot kortgeleden was er nog geen clip bij het nummer. Daar heeft Drake nu verandering in gebracht: de clip is donderdagnacht uitgebracht en hij is fan-tas-tisch!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake omarmt in de clip namelijk de #InMyFeelingsChallenge die is ontstaan bij zijn nieuwste monsterhit.

Shiggy heeft een rol

Voor het geval je internetverbinding er de afgelopen weken uitgelegen heeft: comedian Shiggy heeft ervoor gezorgd dat een dansje op 'In My Feelings' social media in zijn greep heeft met de hashtags #KikiChallenge en #InMyFeelingsChallenge. Het leverde hem een klein rolletje in de clip op.

rare droom

In de clip laat Drake naast zijn zangkunsten ook zien dat hij nog altijd ook behoorlijk kan acteren. De video vertelt een verhaal waarin de zanger wakker wordt en een rare droom had, waarin hij een track uitbracht. "Een of andere gast uit New York bedacht een dansje op het nummer en iedereen deed het na. Zelfs Will Smith was er. Het hield maar niet op", legt hij uit.

compilatie

Daarnaast komt The Cosby Show-actrice Phylicia Rashad langs: zij speelt de moeder van Kiki. Die glansrol is weggelegd voor actrice La La Anthony (die je kunt kennen van bijvoorbeeld de film Think Like a Man). Aan het einde van de video genieten we nog even van een compilatie van sterren, fans en zelfs dieren die de In My Feelings-challenge doen.

Ster advertentie
Ster advertentie