Music

VIDEO: Rae Sremmurd te gast bij Snoop Dogg: ''Wij hebben ook struggles, maar blijven gewoon positief.''

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Rae Sremmurd te gast bij Snoop Dogg: ''Wij hebben ook struggles, maar blijven gewoon positief.''

In de nieuwste aflevering van Snoop Dogg's talkshow GGN zijn Swae Lee en Slim Jxmmi, a.k.a. Rae Sremmurd, te gast. Met een jointje erbij bespreken de drie rappers de meest random onderwerpen: Gucci-schoenen, taco's, burgers, slechte banen, superkrachten en natuurlijk de Mannequin Challenge.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

net achttien

De jongens van Rae Sremmurd maken samen al meer dan elf jaar muziek. Het eerste grote succes kwam toen ze zelf nog maar net achttien waren. Officieel mochten ze zelfs nog niet uitgaan, maar met al die energieke clubhits konden ze de regeltjes makkelijk omzeilen.

''Elk nummer dat we droppen is een partytrack. We worden gewoon gek als we op het podium staan.''

Sremmlife

Het eerste album van Rae Sremmurd was een enorm succes. Op Sremmlife stonden namelijk megahits als No Flex Zone en No Type. Ook het tweede album, Sremmlife 2, was een succes. Vooral Black Beatles werd een grote hit, dankzij de mannequin challenge die de hele wereld rondging. Snoop Dogg vraagt zich af of de jongens niet bang zijn dat het hierna klaar zal zijn met hun succes.

''We hebben heel veel songs nog niet gemaakt, maar die zitten al wel in ons hoofd. We doen altijd ons eigen ding en we willen vooral dat mensen een goede tijd beleven. Dat slaat aan.''

Struggles

De broers zijn inderdaad altijd positief en energiek. En dat terwijl veel jonge rappers zich juist meer lijken te focussen op beefs met andere artiesten. Volgens Slim Jxxmi is dat helemaal niet nodig en kun je juist beter positief blijven.

''Als jonge, donkere man krijg je te maken met veel verschillende invloeden. Iedereen rapte in die tijd over problemen. Wij hadden ook struggles, maar kozen er gewoon voor om niet in de negativiteit te blijven.''

Verdubbelaar

Snoop Doggy Dogg is benieuwd naar welke superkrachten de rappers graag zouden willen bezitten. Slim hoeft niet lang na te denken: ''Ik word de 'duplicater', ik wil alles kunnen verdubbelen: geld, kettingen, schoenen, wiet.'' Zijn broertje Swae staat hem gelijk bij.

''Nu ik weet van deze superkracht, wil ik die ook! Als we dan samen zijn, worden we de 'quadruplicater'.''

Ster advertentie
Ster advertentie