Music

Ook Rihanna wil niet dat haar muziek op Trump-evenementen wordt afgespeeld

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ook Rihanna wil niet dat haar muziek op Trump-evenementen wordt afgespeeld

Afgelopen zondag was het weer raak voor Donald Trump. De president voerde campagne in de Amerikaanse staat Tennessee voor de Republikeinse Senaat waar Don't Stop The Music van Rihanna werd gedraaid, maar de zangeres is daar niet blij mee. Dat laat ze weten op Twitter.

'tragische bijeenkomsten'

Verslaggever van de krant Washington Post, Philip Rucker, tweette het nieuws: "Het is al een miljoen keer gezegd, maar hier is miljoen en één. Trumps bijeenkomsten zijn anders dan al het andere in de politiek. Op dit moment wordt Rihanna's Don't Stop The Music gedraaid in Chattanooga, waar er ook Trump t-shirts worden uitgedeeld. Iedereen geniet ervan." Iedereen behalve RiRi dan, want zij is er niet heel blij mee.

"Niet voor lang. Zowel ik als de mensen om mij heen zouden nooit op deze tragische bijeenkomsten zijn. Bedankt voor de waarschuwing, Philip!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

pharrell

Rihanna is zeker niet de enige die last heeft van de Amerikaanse president en zijn streken. Pharrell Williams' track Happy werd ook afgespeeld tijdens zo'n bijeenkomst terwijl er een paar uur daarvoor een dodelijk schietpartij bij een synagoge in Pittsburgh plaatsvond. De muzikant moest er niks van hebben en liet zijn advocaat een brief schrijven.

"Er is niks 'happy' aan de tragedie die ons land zaterdag is overkomen en er is geen toestemming gegeven om dit nummer voor dit doeleinde te gebruiken."

Ster advertentie
Ster advertentie