Music

Liefdesverdriet klonk nog nooit zo vrolijk als in 'Sobrio' van Maluma

foto: YouTube: Maluma
  1. Newschevron right
  2. Liefdesverdriet klonk nog nooit zo vrolijk als in 'Sobrio' van Maluma

Maluma heeft het maar moeilijk in de videoclip van zijn nieuwe single Sobrio. Hoewel de titel 'nuchter' betekent, is Maluma alles behalve dat in de clip. Het liedje gaat namelijk over het wegdrinken van zijn liefdesverdriet. Dat klinkt sad, maar gelukkig is de beat heel vrolijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de clip hebben verschillende bekendheden een gastrol. Zo speelt het Israëlische topmodel Eden Fines de ex van Maluma. Zij is op date met Scott Disick (ex van Kourtney Kardashian). Als Maluma net voor zijn optreden ziet dat zijn ex op date is met een ander, besluit hij zijn verdriet weg te drinken om vervolgens dronken het podium op te stappen en zijn ex te confronteren. Ook Saweetie, Quincy Brown en Shanina Shaik zijn in de clip te zien.

Quote

No hago otra cosa más que extrañarte, estoy bebiendo supuestamente pa' olvidarte / Ik doe niets anders dan jou missen, ik drink maar om je te vergeten

Maluma - Sobrio

Eerder deze week maakten Maluma en Scott Disick al 'ruzie' via Twitter. Zo tweette Scott: "Wtf is er met deze guy? @maluma". Daarop antwoordde de Colombiaanse reggaetonzanger: "Wat is er met jou? Je wilt zo graag mij zijn dat je probeert af te pakken wat van mij is". Dit allemaal om uiteraard de tune te promoten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie