Music

Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip

  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip

Neem twee sexy latinosupersterren en laat ze daarbij twee lekkere tunes en bijpassende clips maken. Formule: Jennifer Lopez + Maluma = fuego. De twee artiesten teasden al langere tijd naar hun samenwerking en dropten vandaag ein-de-lijk hun tracks Pa' Ti en Lonely in een vurige tweedelige clip. ¡Disfruta! (= geniet ervan!).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pa' Ti

Het eerste deel heet Pa' Ti en daarin zijn beide artiesten onder andere te zien in een luxe mansion en dansend op een wolkenkrabber in fleeky en sexy outfits. J. Lo speelt een corrupte miljardair en Maluma is haar chauffeur. Ook is J. Lo in een zieke choreo te zien als een hot boss babe waarbij ze wordt omringd door haar mannelijke 'werknemers'. Aan het einde van de eerste clip worden de twee uiteindelijk uit bed getrokken door de politie en wordt J. Lo gearresteerd.

Todo lo que tengo es pa' ti, pa' ti
Pase lo que pase estoy pa' ti, pa' ti
Todo lo que tengo es pa' ti, pa' ti
Solo pa' ti, pa' ti, pa' ti
/
Alles wat ik heb is voor jou, voor jou
Wat er ook gebeurt, ik ben er voor jou, voor jou
Alles wat ik heb is voor jou, voor jou
Alleen voor jou, voor jou, voor jou

Lonely

Het tweede deel heet Lonely en daarin wordt duidelijk dat Maluma J. Lo erin heeft geluisd als undercoveragent. De zangeres is natuurlijk gefrustreerd en wat doe je dan als je in de cel zit? Juist ja: opnieuw een zieke choreo met je sexy celgenoten. Maluma? Die heeft uiteraard spijt dat hij dit zo'n bloedmooie dame heeft aangedaan. Ook het einde van Lonely komt daarom met een gekke twist.

Te necesito, estoy lonely
Si la cagué, baby, I'm sorry
Tú ere' mi shorty, nadie es igual
Deja el ego, que te va a matar
/
Ik heb je nodig, ik ben lonely
Als ik het heb verpest, baby, dan spijt dat mij
Je bent mijn schatje, niemand is zoals jij
Zet je ego opzij, want het gaat je gek maken

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marry Me

Het is niet de eerste keer dat de Maluma en Jennifer Lopez samenwerken. Zo zijn de twee vanaf 12 februari 2021 te zien in de romantische komedie Marry Me. Ook Pa' Ti en Lonely zullen daarin te horen zijn.

In Marry Me zijn J. Lo en popster Maluma met elkaar verloofd. Maar net voordat de twee op het punt staan te trouwen tijdens zijn concert in Madison Square Garden, komt Jenny erachter dat hij vreemdgaat. Ze besluit random iemand uit het publiek te kiezen met wie ze dan wel trouwt: Owen Wilson. Hij speelt een wiskundeleraar die bij het concert in Madison Square Garden aanwezig is.

Ster advertentie
Ster advertentie