Music

Big2 van The Opposites dropt nieuw album 'New Life'

foto: YouTube: DreamTeam
  1. Newschevron right
  2. Big2 van The Opposites dropt nieuw album 'New Life'

In aanloop naar zijn album dropte Big2 drie singles, waaronder de track Denk er niet meer aan, maar vandaag is het dan eindelijk zover! Het album New Life is een feit en is vanaf vandaag te streamen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verrassende samenwerkingen

New Life telt maar liefst zestien tracks en bevat een aantal verrassende samenwerkingen. Uiteraard zagen we Josylvio en Sticks al voorbij komen op het eerder uitgebrachte Vogelvrij, maar ook Nienke Plas, RawRoets en Winne staan op het album. Ondanks dat Winne en Big2 rond dezelfde tijd in de Nederlandse hiphopscene verschenen, is het de eerste keer dat de twee samen op een track te horen zijn. Fans van The Opposites kunnen zichzelf in ieder geval gelukkig prijzen, want qua producties grijpt Big2 weer terug naar de eclectische sound waar The Opposites om bekendstaat.

Edison Pop Oeuvreprijs

Naast het droppen van een gloednieuw album mocht Big2 eerder dit jaar samen met Willem de Edison Pop Oeuvreprijs in ontvangst nemen. De vakjury stelde vast dat The Opposites in meer dan zeventien jaar een ijzersterk en opvallend oeuvre opbouwden dat binnen de Nederlandse popgeschiedenis op bijzondere hoogte staat.

Ster advertentie
Ster advertentie