Naar homepage
Music

Vijf albumreleases in april die je niet mag missen

  1. Newschevron right
  2. Vijf albumreleases in april die je niet mag missen

Het is alweer april! Een mooie maand voor nieuwe releases toch? Er zijn in ieder geval al een aantal grote artiesten die hun albumreleases hebben aangekondigd. Geen idee wat je moet verwachten? Hierbij vijf albums die zeker het checken waard zullen zijn!

1. Kendrick Lamar

Het zijn maar geruchten... Maar we willen het zo graag geloven! Waarschijnlijk komt Kendrick Lamar 7 april met zijn album, waarvan de titel nog niet bekend is. Wel is er inmiddels al een tracklist gelekt, maar het is natuurlijk niet zeker of dit allemaal op het uiteindelijke album komt te staan. Spannend!

2. Joe Bada$$

Joe Bada$$ is minder geheimzinnig over zijn albumrelease. Zijn tweede soloalbum All-Amerikkan Bada$$ zal op 7 april overal te beluisteren zijn! Eerder dropte hij al een prachtige videoclip bij zijn eerste single Land of the Free. Ook heeft hij ook zijn Rockabye Baby samen met ScHoolboy Q alvast losgelaten.

3. 2 Chainz

Het wordt een drukke dag op 7 april, want ook 2Chainz zou zijn Pretty Girls Like Trap Music die dag uitbrengen. Er wordt nu gespeculeerd dat de release uitgesteld wordt, maar hij heeft dat zelf nooit bevestigd. ''Ik drop dat album als God het de tijd vindt'', laat hij op Instagram weten. We zullen zien.

4. Mary J Blige

Hij komt er eindelijk aan, het nieuwe album van Mary J Blige. De soulzangeres heeft al een tijd geen album uitgebracht, maar binnenkort is Strength of a Woman daar. De eerste track Love Yourself, samen met Kanye West, belooft al heel veel goeds.

5. Jonna Fraser

Oké, ook nog een Nederlands album dan! Jonna Fraser zal na vier EP's op 14 april zijn debuutalbum Jonathan droppen. Hij deelde al een trailer van de video, waarin hij de titel, de cover en de datum van het album bekendmaakte.

Ster advertentie
Ster advertentie