OMG

Gearresteerde vrouw rijdt weg in politieauto

foto: YouTube PoliceActivity
  1. Newschevron right
  2. Gearresteerde vrouw rijdt weg in politieauto

Toscha Sponsler uit de Amerikaanse stad Texas werd opgepakt voor winkeldiefstal. Toen ze geboeid in de politieauto zat, lukte het de 33-jarige vrouw om haar handen uit de boeien te krijgen. Snel deed ze haar gordel los en kroop ze achter het stuur. De agenten hadden niets door, waardoor de vrouw zo wegreed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtervolging

De agenten waren op het onbewaakte moment de tassen van de vrouw aan het nakijken op gestolen goederen. Hierdoor waren ze te laat om de politieauto te kunnen stoppen en moesten ze de achtervolging inzetten. Die achtervolging duurde in totaal ruim twintig minuten. De vrouw behaalde met de politieauto namelijk snelheden van ruim 150 kilometer per uur. Uiteindelijk verloor Sponsler de macht over het stuur, waardoor ze in de berm tot stilstand kwam. Daar werd ze weer ingerekend door de achtervolgende agenten.

Gevangenis

Toscha Sponsler zit nu vast in de gevangenis van Angelina. Door haar vluchtpoging heeft ze een hele waslijst aan beschuldigingen tegen zich. Zo wordt ze beschuldigd van de ontsnapping met bedreiging met een dodelijk wapen (politieauto), het aanvallen van agenten, drugsbezit, het voorkomen van een arrestatie door middel van een voertuig (politieauto) en het onrechtmatig gebruik van de politieauto.

Ster advertentie
Ster advertentie