OMG

Post Malone bestelt voor $40,000 per jaar bij bezorgdienst!

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Post Malone bestelt voor $40,000 per jaar bij bezorgdienst!

Dat je als artiest heel weinig tijd (of zin) hebt om in de keuken te kokkerellen hadden we wel verwacht. Maar Post Malone blijkt zo'n fan van bestellen, dat hij tegenwoordig zelfs de sterrenstatus binnen de besteldiensten heeft weten te behalen.

dedicated customer
De zanger is namelijk bekroond tot '#1 most dedicated customer' van de buitenlandse bezorgdienst Postmates, waar hij het afgelopen jaar meer dan $40.000 uitgaf. Dat meldt de dienst op de bedrijfsblog The Receipt, dat weer werd overgenomen door Billboard.

junkfood

Post Malone bestelde bij elkaar bijna 3000 producten in 660 bestellingen in 52 landen over de hele wereld. Hij hield het voornamelijk bij junkfood van bedrijven als Burger King en KFC, maar kocht ook regelmatig andere producten bij bijvoorbeeld GameStop en de Amerikaanse drogisterij CVS.

Zo bestelde hij voorafgaand aan een feestje dat hij bezocht voor $850 aan sigaretten, sinaasappelsap, cranberry cocktail-sap, wijn, bier, ijs, wodka en plastic bekertjes, vertelt hij aan People. "Dat hadden we allemaal besteld en toen kwamen we erachter dat we geen aansteker hadden", grapte hij tegen het magazine.

coachella-feestje

Er werd al eerder bekend dat Post Malone nogal een fan is van bezorgdiensten: in 2017 werd bekend dat hij voor $8000 aan eten bij de Amerikaanse keten Popeye's had besteld voor zijn Coachella-feestje, waaronder 10.000 'biscuits'.

Ster advertentie
Ster advertentie